شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 35939
    تاریخ انتشار: 10/شهريور/1395 - 11:41
    لاله افتخاری در گفت و گو با پایگاه خبری حامیان ولایت:

    همت همه مسئولین باید در جهت رفع مشکلات مردم باشد و نه کنسرت ها/ مردم به غیر از کنسرت دغدغه دیگری نیز دارند

    عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: چنانچه همت همه مسئولان اجرایی به جای پرداختن به برخی از مسائل حاشیه ای مانند کنسرت ها، به مسائل اساسی کشور به کار گرفته شود، می تواند مشکلات کشور را حل کند.

    همت همه مسئولین باید در جهت رفع مشکلات مردم باشد و نه کنسرت ها/ مردم به غیر از کنسرت دغدغه دیگری نیز دارند

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ حال به نظر می رسد در دولت تدبیر امید، حل مشکل اشتغال جوانان و یا اقتصاد کشور را در اولویت های بعدی قرار داده است و دولت مسئله کنسرت ها را وسیله ای برای انحراف افکار عمومی و فرار از پاسخگویی به مطالبات مردم به عنوان یک روش دنبال می کند. همچنین  بنا به یک منبع آگاه، حسب دستور حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان به استانداران مبالغ هنگفتی اختصاص یافته است تا به هر نحوه در استان ها کنسرت برگزار شود و همچنین وی دستور داد است تا هر استانداری که از این دستور تبعیت نکرد، به شدت توبیخ شود.

    پیرامون همین موضوع لاله افتخاری نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار حوزه سیاسی پایگاه خبری حامیان ولایت؛ در خصوص  هدف واکنش تند رئیس جمهور کشورمان به هشدار امام جمعه مشهد پیرامون کنسرت ها و در پی آن ولنگرای فرهنگی، اظهار داشت: کنسرت ها و مسائل دیگری که از سوی مسئولین اجرایی کشور مطرح می شود. اما به نظر بنده مخاطب کنسرت ها یک کسری از درصد از جامعه را تشکیل می دهند. در این شرایط مسائل کلان و مهم دیگری است که اکثریت جامعه را در بر می گیرد و مسائل مبتلابه طلقی می شود؛ اما مسئولین نسبت به آنها خنثی هستند.

    این نماینده ادوار مجلس ادامه داد: به نظر بنده چنانچه همت همه مسئولان اجرایی به جای پرداختن به برخی از مسائل حاشیه ای مانند کنسرت ها، به مسائل اساسی کشور به کار گرفته شود، می تواند مشکلات کشور را حل کند و موجب موفقیت و محبوبیت مسئولین و افزایش رضایت مندی مردم شود. بنابراین باید گفت مردم به غیر از کنسرت دغدغه دیگری نیز دارند.

    نماینده سابق مجلس با بیان اینکه مسئولین در شرایط کنونی باید به اشتغال، مسکن، ازدواج، مسائل اقتصادی و مسائل کلان فرهنگی متمرکز شوند، گفت: مردم ما انتظار دارند مواردی که در وعده های انتخاباتی آقای روحانی بیان شد، اجرایی شود. بنابراین در این شرایط مسئولین باید وقت خودشان را صرف حل مشکلات اصلی کشور کنند و نه صرف مسائل حاشیه ای مانند کنسرت ها.

    عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در خاتمه گفت: آقای روحانی باید به ملت پاسخگو باشد و باید بگوید که در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی با ارائه آمار و گزارش های مستند و رسمی چه عملکردی داشته است و آیا توانسته است به وعده های انتخاباتی خود عمل کند؟ بنابراین طرح این دست مسائل حاشیه ای مانند کنسرت ها نمی توان مطالبات و مشکلات اصلی مردمی را به فراموشی ببرد زیرا مردم ما آگاه و با بصیرت هستند.

    انتهای پیام//

     

     

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما